Istoir

Erfgoed bewoonbaar maken is erfgoed leven geven.

Streven naar kwaliteit, schoonheid en duurzaamheid is de rode draad in het verhaal van Istoir. Via reconversie willen wij gebouwen met een rijke geschiedenis bewaren en beschermen. Daarom past het project van Koetshuizen perfect binnen onze filosofie. 

Door originele erfgoedelementen te combineren met hoogwaardige binnenafwerking en superieure leefkwaliteit creëert Istoir klassevolle woonprojecten. Zo ontstaat een bijzondere woonbeleving, die de ziel en het karakter van het oorspronkelijke pand respecteert.

Uitzonderlijke architectuur

Voor elk nieuw project stellen onze experts een team samen van externe professionals. Voor Koetshuizen werd een beroep gedaan op Salens Architecten en de Landschapsarchitecten van Buitenruimte, vanwege hun ervaring met architecturale uitdagingen van uitzonderlijk niveau.

Istoir potuit

Meer weten over Istoir?

Istoir maakt deel uit van Camino, een holdingvennootschap van 12 bedrijven gespecialiseerd in innovatieve woonoplossingen. De schaalgrootte van Camino biedt de slagkracht en expertise om projecten zoals Koetshuizen tot in de perfectie uit te voeren.

Bezoek onze website

Meer weten over onze projecten?

Neem contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.