Het interieur: modern comfort en authenticiteit gaan hand in hand

Interieur luxe appartement betonlook

Ook bij het ontwerp van de woningen diende Istoir rekening te houden met de wensen van de Dienst Monumentenzorg. Daarbij zorgt het plafond in betonlook voor een bijzondere uitdaging. Dat authentieke element moet harmonieus worden ingepast in het nieuwe interieur.

Maar een uitdaging is ook een kans, zegt Caroline Pittery van interieurbureau SurMesure, dat de realisatie verzorgt. Het betonplafond geeft het project immers een heel eigen identiteit. Haar voorstellen houden de authenticiteit van de koetshuizen maximaal in ere. Het resultaat zijn twaalf unieke woningen in vijf verschillende types, elk gekenmerkt door een subtiel lijnenspel in het interieur en optimaal natuurlijk licht.

Luxe appartement te koop betonlook
  • 12 woningen met alle moderne comfort
  • van 156 m2 tot 284 m2
  • met kantoorhoek en thuisbibliotheek in de grotere woningen
  • hoogstaande kwaliteit van de gebruikte materialen
  • renovatie met respect voor de authenticiteit van het gebouw

“Het ontwerp benadrukt zoveel mogelijk de zichten in de woningen. De raampartijen zijn helemaal ingesteld op de kijk naar buiten, terwijl tegelijk het natuurlijk licht zo rijk mogelijk naar binnen komt.”


Caroline Pittery, interieurarchitecte SurMesure

Duplex luxe appartement te koop betonlook

5 woningtypes, 5 unieke interieurs

Elk woningtype heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Een originele en authentieke afwerking is mogelijk op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren: kaderdeuren en zelliges, naturelle eik met witte tinten, een rijkelijk uitzicht door gebruik van notelaar of gebruik van Mortex met witte tinten. Er is een uitgebreid gamma aan mogelijkheden. Steeds voor een jonge, frisse look met een warme knipoog naar het betonplafond.

Wondelgem Koetshuizen

Meer weten over de complexe renovatie?

Lees meer over onze aanpak